Οι καλύτερες εφαρμογές στοιχήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και πολλοί από τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς σκοπεύουν να στοιχηματίσουν. Σίγουρα λοιπόν είναι λογικό να υπάρξει αύξηση στο στοίχημα εν όψει της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη, και αναμένεται να παίξουν ακόμα και άτομα που δεν ασχολούνται γενικά ή δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ. Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε τις καλύτερες εφαρμογές για ηλεκτρονικές συσκευές μέσα από τις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε.

Όπου και να βρίσκεστε λοιπόν, μπορείτε να παίξετε στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο χρησιμοποιώντας το κινητό σας ή το τάμπλετ σας, αφού όλες οι στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν προσβάσιμη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ή και ειδική έκδοση για φορητές συσκευές. Κάποιες εταιρίες όμως προσφέρουν και ειδική εφαρμογή στοιχήματος για μεγαλύτερη άνεση και πιθανώς κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Πάμε να δούμε κάποιες από τις καλύτερες εφαρμογές:

  1. Stoiximan.gr: Η δημοφιλής εταιρία Stoiximan, ιδανικά προσαρμοσμένη στο ελληνικό κοινό, παρέχει και εφαρμογή η οποία έχει λάβει άριστες αξιολογήσεις στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή είναι συμβατή με λογισμικό Android αλλά και iOS, επομένως ότι συσκευή και να έχετε θα λειτουργεί κανονικά. Η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη και θα βρίσκετε γρήγορα αυτό που θέλετε, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για ζωντανή μετάδοση των αγώνων και cash out.
  2. Sportingbet.gr: Πασίγνωστη στο χώρο και πολύ αξιόπιστη επιλογή, η Sportingbet έχει και εξαιρετική εφαρμογή, επίσης συμβατή με λογισμικό Android αλλά και iOS. Με μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για ζωντανό στοίχημα, ζωντανή μετάδοση αγώνων, cash out, και πολύ φιλική στο χρήστη πλοήγηση ειδικά προσαρμοσμένη για όλα τα μεγέθη συσκευών, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή.
  3. Vistabet.gr: Η Vistabet είναι μία πολύ καλή εταιρία, παρόμοια με την Sportingbet στα χαρακτηριστικά και τις προσφορές, η οποία διαθέτει και εφαρμογή για Android και iOS λογισμικό. Παρέχει γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης, πλούσιο ζωντανό στοίχημα και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.
  4. Interwetten.gr: Η Interwetten είναι μία από τις πιο παλιές εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργεί από το 1990 και δραστηριοποιείται σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη(πάνω από 200 χώρες παγκοσμίως). Η εφαρμογή της, επίσης συμβατή με όλες τις συσκευές, έχει εύκολο και απλό μενού και ζωντανό στοίχημα στους περισσότερους αγώνες. Όσοι συνηθίζουν να ποντάρουν στα φαβορί, θα την λατρέψουν για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού στα συγκεκριμένα έχει από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που θα βρείτε.
  5. Tipbet.gr: Η Tipbet είναι μία καινούρια εταιρία στοιχημάτων με έδρα τη Μάλτα, εξειδικευμένη στα αθλήματα. Πλέον λανσάρει και καινούρια εύχρηστη εφαρμογή, συμβατή με όλα τα λογισμικά. Ιδανική για το Παγκόσμιο Κύπελλο αφού προσφέρει τεράστιο μενού τόσο σε pre-game όσο και ζωντανά στοιχήματα, καθώς και δυνατότητα προσαρμογής της σελίδας ανάλογα με τις παιχτικές προτιμήσεις του καθενός. Στα μείον είναι ότι δεν υπάρχει ζωντανή μετάδοση αγώνων.
  6. Championsbet.gr: Η Championsbet είναι μία εταιρία αγαπητή στο κοινό, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της. Διαθέτει από τις ταχύτερες αποπληρωμές και αναλήψεις που θα βρείτε, πληρώνοντας σας και τα Σαββατοκύριακα. Επίσης έχει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων ζωντανών και μη, πολλά από τα οποία διαθέτουν μηδενική η ελάχιστη γκανιότα, που συνεπάγεται παράλληλα ότι έχει ίσως το καλύτερο cash out της αγοράς. Δυστυχώς δεν προσφέρει ζωντανή μετάδοση αγώνων, αλλά διαθέτει εφαρμογή συμβατή τόσο με Android όσο και iOS λογισμικό.

Αυτές είναι λοιπόν κάποιες από τις πιο φιλικές και συμφέρουσες εφαρμογές για φορητές συσκευές για στοίχημα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Αξιολογήστε συνετά τα υπέρ και τα κατά και επιλέξτε αυτήν που ανταποκρίνεται περισσότερο στις προτιμήσεις σας.